Home Lessenaanbod Hatha Yoga van 19:30 tot 21:00

Datum

wo 17 apr 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00

Kostprijs

€160 tien beurtenkaart en €18 per losse les

Labels

Start stipt op tijd

Hatha Yoga van 19:30 tot 21:00

Toegankelijk voor alle volwassenen, makkelijk en dagelijks bruikbaar. Uitvoerend in kleine groepjes, zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt. Door controle te krijgen over lichaam, energie, zintuigen en geest, leer je jezelf op een andere manier kennen, ontdekken en ont-moeten. Dit noemen we zelfrealisatie, het uiteindelijke doel van yoga. Het is niet bedoeld om gewicht te verliezen of spieren op te bouwen, maar om in te werken op het inwendige lichaam, waaronder; de organen, het immuunsysteem, de bloedcirculatie, bloeddruk, verlichten van blokkades, het soepel houden van spieren en gewrichten, etc.

D.m.v. ademhalingsoefeningen, opwarmingsoefeningen, stabiele yoga houdingen, relaxatieoefeningen en filosofische inzichten, ontwikkelen we een staat van bewustzijn waarin tijd geen rol meer speelt en je gewoon geniet van het moment. We ontwikkelen een mentale wilskracht en acceptatie, loslaten van beperkende gedachten en overbruggen van afleidingen van de zintuigen.

Terwijl we ons bevinden in een uitdagende lichaamshouding met minimale fysieke en mentale inspanning, leren we balanceren tussen kracht en overgave, spanning en ontspanning, mannelijk en vrouwelijk, warm en koud, fysisch en energetisch, yin en yang, etc.

Meester je mind, meester je leven!

Pin It on Pinterest