Home Lessenaanbod Bewust zwanger zijn yoga 10:00u – 11:30u

Datum

ma 13 jan 2020
Verlopen!

Tijd

Tijd kan soms een beetje uitlopen.
10:00 - 11:30

Kostprijs

10 Lessenreeks voor €130 en €15 per losse les.

Labels

Start stipt op tijd

Bewust zwanger zijn yoga 10:00u – 11:30u

Geniet bewust en gerust met makkelijke oefeningen voor thuis en ziekenhuis.

❤Het is héél belangrijk om in de eerste plaats voor JEZELF te zorgen. De rest komt vanzelf.❤

TIJDENS DEZE LESSEN LEER JE:
✅ Makkelijke bewustzijnsoefeningen die je thuis kunt toepassen of waar dan ook, die je helpen afstemmen op de noden van jezelf, je lichaam en je baby.
✅ Makkelijke ademhalingsoefeningen die je tijdens de zwangerschap kunt gebruiken om jezelf tot rust te brengen, intuïtief te voelen wat jij nodig hebt en toepasbaar zijn om de geboorte zo vloeiend, ontspannen, liefdevol en zelfzeker mogelijk te laten verlopen.
✅ Makkelijke houdingen en bewegingen die ondersteunend werken bij specifieke kwaaltjes én de bevalling.
✅ Makkelijke oefeningen om bepaalde spieren in conditie te houden.

Deze oefeningen zijn niet enkel waardevol tijdens de zwangerschap en bevalling, maar ook voor de rest van je leven! Deze lessen zullen je helpen om jezelf en je leven door een andere lens te bekijken. En wie weet zul je deze kennis nog kunnen doorgeven aan anderen.

“Weet ook; de kennis komt niet van mij, maar van jezelf. De inzichten komen niet van mij, maar van jezelf. JIJ bent jouw grootste leraar! Je bent het waard om deze tijd voor jezelf te nemen. Je hebt tenslotte jezelf nodig om voor je baby te kunnen zorgen.”

VANAF WANNEER MAG JE?
Daar we geen zware arbeid doen in deze lessen, mag je deze yoga al doen vanaf de eerste dag van je zwangerschap. Om de opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te starten met de lessen en ten laatste 5 weken vóór de uitgerekende datum te starten. (Behalve in privéles kunnen we deze duur aanpassen.)

SOORTEN LESSEN:
? Tijdens groepslessen is het fijn om met gelijkgestemden ervaringen te kunnen delen, wetende dat jullie nieuw leven op de wereld zullen brengen en tegelijkertijd jullie eigen leven aan het verrijken zijn.
? Tijdens privélessen krijg je individuele begeleiding naargelang jouw specifieke behoeften en agenda. Dit kan in je eigen vertrouwde omgeving zoals thuis zijn of op een andere afgesproken plaats.

WAT HEB JE NODIG?
Je hoeft niets mee te brengen naar de groepslessen. Alles is ter plaatse aanwezig.

LESSENREEKS:
Je bent welkom vanaf 13 januari t.e.m. 23 maart 2020.

Bij verdere vragen, neem gerust contact op.

Wens ~ Wonder ~ Werkelijkheid

Pin It on Pinterest